| Konnichiwa hajimemashite giru fan | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MaCRoiCe
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 35 Nerdensin?? : Netçeniz gelcekseniz çuklatsız gelmeyin xD İş/Hobiler : Müzik-Dans- Tiyatro-Sinema - Deneme türünde yazıları yazmak-Basketbol vs vs vs... LaKap : Çuklat canavarı, macro, japon amca ^^' Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Konnichiwa hajimemashite giru fan C.tesi Ara. 06, 2008 7:04 pm | |
| Adım :Yasin lakin neredeyse ailem dahil olmak üzere macro der xdYaşım:19Burcum :AslanHobilerim :Müzik-Dans- Tiyatro-Sinema - Deneme yazıları yazmak-Basketbol vs vs vs...Nerden :Manisa (Şu an çanakkale üniversite dolayısıyla)Dinlediğim müzik türü[leri]:Rap-R&B-Jazz-Blues-Punk-Senfonik,Viking Metal-Visual Kei-J-Pop,rock,metal...Dinlediğim grup ve ya sanatçılar:Paramore-Fall Out Boy-Green Day-My Chemical Romance-Girugamesh-Miyavi-Aqua Times-the gazette diye devam eder xDSevdiğim anime ve çizgi diziler:Shaman king, helsing, basilisk, naruto,death note,avatar:the last airbende, samurai 7,pokemon diye devam eder gider ^^' | |
|
| |
ReiyouRuha* Admin
| Konu: Geri: Konnichiwa hajimemashite giru fan C.tesi Ara. 06, 2008 7:26 pm | |
| | |
|
| |
MaCRoiCe
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 35 Nerdensin?? : Netçeniz gelcekseniz çuklatsız gelmeyin xD İş/Hobiler : Müzik-Dans- Tiyatro-Sinema - Deneme türünde yazıları yazmak-Basketbol vs vs vs... LaKap : Çuklat canavarı, macro, japon amca ^^' Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Konnichiwa hajimemashite giru fan C.tesi Ara. 06, 2008 7:41 pm | |
| | |
|
| |
ReiyouRuha* Admin
| Konu: Geri: Konnichiwa hajimemashite giru fan C.tesi Ara. 06, 2008 7:49 pm | |
| Dou itashimashite mou mou,ii desu ^.^ anou..anata wa ''feysbuk''-he kimasu ! | |
|
| |
YeN
| Konu: Geri: Konnichiwa hajimemashite giru fan C.tesi Ara. 06, 2008 7:58 pm | |
| aneeeem fransız kaldım ben yaaa türk kaldım diyeli düzgün konuşun yaaa bileni var bilmeyeni var kıskananı var(ben oluorm o) bende istiom japonca öğrenmek yaaa shit xD olsa kurs da gitsm ayy dıkandum haa nesee konudan sapmışım baya bii hoşgeldin cnm ayrıca senle aynı animeleri izliomuşuzz bizz yaa tutum ben seni | |
|
| |
MaCRoiCe
| Konu: Geri: Konnichiwa hajimemashite giru fan C.tesi Ara. 06, 2008 8:05 pm | |
| Ja ceylan-san xD
sağol cnm hoşbuldum (^_^) | |
|
| |
rock @bl@
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 33 İş/Hobiler : öğrenciim LaKap : her yere gç kaldıım için 'melikoş' diolar Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: Konnichiwa hajimemashite giru fan Ptsi Ara. 08, 2008 12:32 pm | |
| - YeN demiş ki:
- aneeeem fransız kaldım ben yaaa türk kaldım diyeli düzgün konuşun yaaa bileni var bilmeyeni var kıskananı var(ben oluorm o) bende istiom japonca öğrenmek yaaa shit xD olsa kurs da gitsm ayy dıkandum haa
nesee konudan sapmışım baya bii hoşgeldin cnm ayrıca senle aynı animeleri izliomuşuzz bizz yaa tutum ben seni aynen baya bi fransız kaldımm haaaa hoşgeldin makro | |
|
| |
MaCRoiCe
| Konu: Geri: Konnichiwa hajimemashite giru fan Ptsi Ara. 08, 2008 6:55 pm | |
| H.buldum | |
|
| |
rukiêce
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 29 Nerdensin?? : Ruki'min gözlerinden.. İş/Hobiler : Ruki.. LaKap : Ruki/melody/eca/merisu/amk xD/reki pak/ruk Kayıt tarihi : 31/10/08
| Konu: Geri: Konnichiwa hajimemashite giru fan Cuma Ara. 12, 2008 12:15 pm | |
| o ne ya cıbırcaya kaçmayın xD
hoşgeldin^^ | |
|
| |
MaCRoiCe
| Konu: Geri: Konnichiwa hajimemashite giru fan C.tesi Ocak 10, 2009 9:19 pm | |
| Hoşbuldum, teşekkürler xD | |
|
| |
| Konnichiwa hajimemashite giru fan | |
|